Tribün

Neymar-show

2020. augusztus 25. - Tribün

efvxv1hxgaeoeq4.jpg

Mi lesz most a PSG-vel és a partybusz sofőrjével Neymárral?

Talán most kicsit halkabb a zene vagy melankolikusabbak a számok a buszon, de még mindig tart a buli. Neymar idén talán megtalálta azt a céltudatos csapatban focizó önmagát, amit még Barcelonában hagyott. Össze tudta szedni magát és igazi vezére lett a csapatnak.

De vajon ez a szellemiség továbbra is a Fővárosiakon marad vagy visszatér a jóöreg “csak bulizzunk egypár évet Párizsban” mentalitás. Azért én valamennyire megértem őket. Tele világsztárokkal a keret, 1-1 játékosuk annyit ér, mint a Francia bajnokságban egy átlagos csapat, gyakorlatilag a liga és a francia kupa elhódítása garantált legalábbis alsóhangon elvárható, többé mar nem kell, olyan keményen edzeniük mégis rengeteg pénzt kaszálnak, már nem szükséges a bombaforma mégis top sztárok és róluk beszél mindenki.

Arany életnek is mondhatnánk, csak épp semmi komolyan vehető trófeát nem zsebelnek be, mint egyénileg, mint csapat szinten. Én egy kicsit remélem, hogy erre a főkolompos is rájön. Őszintén szólva én nem gondolom, hogy ez a PSG egy igazi oda-visszavágós teltházas BL-ben a döntőbe jutott volna. Neymár jövőjét én más klubnál látom, ahol van tétje a dolgoknak, ahol küzdeni kell minden edzésen és a meccseken is 100%-ra van szűkség egy igazi top bajnokságban lehetne talán a legtöbbet kihozni a Brazil fenoménből.

A PSG-nél a buli megállíthatatlan, amíg a liga nem éri utol őket, amíg nincsenek arra kényszerítve, hogy keményen dolgozzanak és igazából minden egyes szezonnal csak fordult egyet a föld.

A bejegyzés trackback címe:

https://tribunofficial.blog.hu/api/trackback/id/tr9716176560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása